Home / Uniqprint.nl / Naambordjes effectief inzetten bij beurzen
Netwerk badges

Naambordjes effectief inzetten bij beurzen

Een beurs is de ideale plaats om jouw bedrijf, instelling of stichting te promoten. Je wilt dan ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Je moet zorgen voor een goede beursstand en geschikt beursmateriaal zoals flyers, posters, pennen enzovoorts. Daarnaast hangt het succes van een beurs af van de opstelling van je medewerkers tijdens de beurs: hoe gedragen ze zich en hoe verlopen de gesprekken met potentiële klanten? Een naambadge is een absoluut onmisbaar item tijdens een beurs of congres: hiermee kan jouw medewerker gemakkelijker contact leggen met bezoekers en vice versa.

Bedrijf en beurs

Als bedrijf verschijn je vast weleens op een beurs. Of je die nu zelf organiseert of niet: een beurs is een goede plaats om je bedrijf meer bekendheid te geven. Op een beurs komen geïnteresseerden naar jouw bedrijf toe om te kijken wat jullie precies voor diensten of producten leveren. Daarom moet alles er spic en span uitzien. Je kunt niet aankomen in je oude werkkleren of in je overall. Maar wil je echt alles eruit halen wat erin zit, dan moet je ook denken aan de details. Staat alles netjes, wordt jouw product of dienst zo voordelig mogelijk getoond en is iedereen die jouw bedrijf vertegenwoordigd duidelijk herkenbaar? Naambadges dragen hier veel aan bij, omdat potentiële klanten en bezoekers jouw medewerkers duidelijk kunnen herkennen.

Herkenbaarheid

Wanneer je als geïnteresseerde over een beurs wandelt, is het heel praktisch wanneer je weet wie je moet aanspreken als je meer wilt weten. Het is ook prettig om te zien hoe een promotor heet, zodat je er sneller een ‘klik’ mee hebt. In plaats van “de man in het grijze pak” zie je bijvoorbeeld “Nico Hoekman”. Dat geeft meteen een heel ander gevoel. De promotor komt persoonlijker over doordat je weet hoe hij heet en het is makkelijker om hem aan te spreken. Een naambadge maakt de drempel dus minder hoog. Met dat in het achterhoofd, is het als bedrijf dus van groot belang dat je gebruikt maakt van goede naambadges. Zo zijn jouw werknemers duidelijk herkenbaar en ziet iedereen meteen met wie ze te maken hebben.

Stijl en logo

Uiteraard is het fijn als ook jouw bedrijfslogo op de naambadges prijkt. Dit kun je eenvoudig realiseren wanneer je kiest voor de herbruikbare naambadges van Uniq Print. Deze naambadges zijn heel gemakkelijk aan te passen aan de situatie. De badges kunnen eenvoudig worden aangepast voor andere personen, andere logo’s enzovoorts. Met het speciale software programma geef jij je badges in een handomdraai een prachtige look die past bij de situatie. De naambadges zien er altijd professioneel uit en geven jouw personeel een goede uitstraling waar je klanten mee kunt winnen. Door herbruikbare naambadges te kiezen, verdien je de investering heel snel terug en heb je meteen een professionele uitstraling.

Naambordjes en -badges gebruiken

Het gebruik van passende naambordjes op de tafel van een stand of naambadges voor op kleding moet goed worden aangepakt. Een papieren of kartonnen kaartje kan ook worden gebruikt, maar is veel minder professioneel dan een keurige doorzichtige luxe naambadge. Je kunt de badge bevestigen met een speld, maar ook magneten of clipjes zijn een praktische bevestigingsmethode. Wil je graag de badge uitproberen tijdens een beurs? Dan kun je ook een proefbadge bestellen. Wees hier kritisch op en pas hem zo nodig nog aan: een goede uitstraling is de sleutel tot succes!